اونواع عصب کشی

انواع عصب کشی

عصب کشی دندان یا درمان ریشه چیست؟

مشکلات دندان‌ها واقعا می توانند به دلیل بی قراری و تاثیری که بر روی سلامت کلی بدن ما می‌گذارند؛ استرس زا باشند. یکی از این موارد زمانی است که دندان نیازمند عصب کشی است. عصب کشی دندان روشی است که طی آن، پالپ دندان و بافت داخلی دندان که شامل عصب و رگ‌های خونی است از دندان خارج می شود. پس از برداشتن پالپ و قبل از پر شدن، فضای داخلی دندان با مواد ضد باکتری تمیز و پر می گردد. دلیل انجام یک درمان ریشه می‌تواند از موردی به مورد دیگر متفاوت باشد، اما شایع ترین دلیل این است که پالپ دارای عفونت باکتریایی است و معمولاً به عنوان “آبسه دندان” شناخته می شود. درست است که برخی از داروها می توانند درد و تورم مرتبط با دندان آبسه دار را کاهش دهند، ولی عفونت (و بنابراین علائم آن) همیشه تا زمان برداشتن پالپ موجود هستند. لازم به ذکر است که انواع عصب کشی وجود دارد و این پروسه درمانی شامل یک نوع ثابت از درمان نمی باشد. از طرفی میزان پیچیدگی و مدت زمان درمان در موارد مختلف متفاوت است به همین دلیل قیمت عصب کشی نیز متغییر خواهد بود. حیاتی است تا نشانه‌های احتیاج به عصب کشی را بدانید تا بتوانید فورا برای درمان اقدام کنید و از وقوع مشکلات پیچیده تر جلوگیری کنید. در این مواقع مراجعه به یک متخصص عصب کشی حیاتی است چون این درمان کاملا تخصصی بوده و دندانپزشک عمومی نمی‌تواند این کار را به درستی انجام دهد. 

 

چه زمانی دندان نیاز به عصب کشی دارد؟

  1. درمان ریشه دندان زمانی نیاز است که مشخص شود بافت نرم مرکز دندان یا همان پالپ دچار عفونت شده است. در این صورت پس از معاینه توسط دندانپزشک و بررسی عکس رادیولوژی و تشخیص دقیق عفونت پالپ، مراحل درمان آغاز میشود.
  2. یکی از دلایل رایج که دندان به عصب کشی نیاز دارد زمانی است که پالپ دندان عفونت می کند. پالپ در مرکز دندان قرار گرفته و شامل عصب، رگ‌های خونی و بافت‌ها می شود. وقتی باکتری از طریق پوسیدگی یا ترک خوردگی به داخل دندان نفوذ می کند، آنها می توانند پالپ را عفونی کرده و منجر به التهاب شود. این روند می تواند منجر به درد شدید، حساسیت به دمای سرد یا گرم، التهاب و حتی تشکیل آبسه شود.
  3. پوسیدگی عمیق یکی دیگر از فاکتورهای مهم است که الزام انجام عصب کشی را نشان می دهد. اگر پوسیدگی دندان بدون درمان شدن باقی بماند یا به درستی درمان نشود می تواند در مینای دندان پیشرفت کرده و به پالپ برسد. زمانی که پوسیدگی پخش شود می تواند آسیب‌های جدی را به عصب و ذخیره خونی دندان وارد کند. در این موارد پروسه عصب کشی دندان ضروری است تا پالپ عفونی شده را از بین برده و دندان را از کشیده شدن نجات دهد.
  4. آسیب به دندان می تواند در آخر منجر به انجام عصب کشی شود. ضربه شدید به دهان یا صورت می تواند باعث ترک خوردگی یا شکستگی دندان شده و ریشه دندان را در معرض باککتری و عفونت قرار دهد.
  5. در بعضی از موارد وقتی دندانی قبلا پروسه‌های درمانی دیگه مانند پر کردن های متعدد قرار گرفته است ممکن است به عصب کشی دندان احتیاج داشته باشد. این پروسه‌ها می تواند ساختار دندان را ضعیف کرده و حیات دندان را تحت تاثیر قرار دهد. اگر دندان عفونت کند یا ملتهب شود انجام عصب کشی دندان ممکن است ضروری شود.

تشخیص نیاز به درمان عصب کشی می تواند از طریق مشاهدات توسط یک متخصص انجام شود. دندانپزشکان از ابزار تشخیص متفاوت مانند رادیوگرافی و تست حیات ریشه دندان انجام می شود تا شرایط ریشه و ساختارهای اطراف را ارزیابی کنند. براساس مشاهدات آنها می توانند تشخیص دهند که عصب کشی برای نجات دندان الزامی است یا خیر.

انواع عصب کشی

  • عصب کشی conventional

از انواع عصب کشی می‌توان به عصب کشی conventional اشاره کرد. این یک روش رایج برای درمان عصب کشی دندان است که توسط دندانپزشکان انجام می‌شود. این روش شامل دسترسی به محفظه پالپ دندان عفونی شده یا آسیب دیده می‌شود که توسط ابزارهای پیشرفته دندانپزشکی انجام می‌شود. بعد از این مرحله سیستم عصب دندان تمیز شده و بعد توسط مواد زیست سازگار به نام گوتاپرچا پر میشود. در آخر روکش دندان بر روی دندان قرار می‌گیرد تا از آن محافظت کند.

  • عصب کشی یک جلسه‌ای

از دیگر انواع عصب کشی می توان به عصب کشی یک جلسه ای اشاره کرد. این روشی است که درمان عصب کشی دندان فقط در یک جلسه انجام می‌شود که دقیقا نقطه مقابل روش مرسوم و رایج است که نیازمند چند جلسه است. این روش برای مواردی مناسب است که عفونت پخش نشده و فورا با یک جلسه عفونت از بین می‌رود. دندانپزشک تمام مراحل پروسه عصب کشی از جمله برداشتن پالپ، تمیز کردن و پر کردن دندان را در یک جلسه انجام می‌دهد.

  • عصب کشی اِندودُنتیک

نجات دندان عصب کشی شده و موفقیت این پروسه بین 86% تا 93% گزارش شده است. حتی با این نرخ بالای موفقیت باز هم مواردی وجود دارد که پروسه عصب کشی با شکست مواجه شده است. وقتی درمان اولیه عصب کشی با موفقیت انجام نشود از بین بردن عفونت می تواند با روش‌های دیگری انجام شود. در این مورد می توان از عصب کشی اِندودُنتیک (Endodontic microsurgery) نام برد که یکی از انواع عصب کشی‌های نوین است. در واقع عصب کشی اِندودُنتیک زمانی انجام می‌شود که روش مرسوم عصب کشی کارآمد نبوده و شکست می‌خورد یا براساس روش‌های تشریحی کالبد شناسی امکان پذیر نیست. این پروسه شامل ایجاد یک حفره کوچک در نوک دندان برای دسترسی به ناحیه عفونی شده می‌باشد. بافت عفونی شده برداشته شده و ریشه دندان قبل از پر کردن آن ناحیه با مواد زیست سازگار تراشیده می‌شود. عصب کشی اِندودُنتیک معمولا زیر میکروسکوپ انجام می‌شود تا نرخ موفقیت و دقت پروسه را بالا ببرد.

  • عصب کشی کودکان

Pediatric pulpotomy درمان عصب کشی دندان برای کودکان است. این روش شامل برداشتن پالپ دندان از قسمت تاج دندان می‌شود در حالیکه پالپ سالم محفوظ باقی می‌ماند ‌ بعد از تمیز کردن و عفونت زدایی آن ناحیه، مواد درمانی داخل دندان را پر می‌کند. عصب کشی دندان کودکان برای حفظ دندان کودک ضروری است و به دندان کمک می‌کند تا در جایگاه خود باقی بماند تا زمانی که دندان به حالت طبیعی بیافتد.

  • عصب کشی Regenerative Endodontics

عصب کشی جایگزینی احیاکننده حفره میانی (Regenerative Endodontics) یک شاخه نوین در درمان عصب کشی است که با هدف حفظ عملکرد طبیعی دندان انجام می شود. این روش شامل استفاده از تکنیک‌های پیشرفته است که در طی این پروسه مثل روش‌های سنتی دندان را به یک دندان مرده تبدیل نکرده و در واقع دندان را درمان کرده و آن را به زندگی باز می‌گردانند.

عصب کشی چند مرحله است؟

  • تشخیص توسط دندانپزشک

باید بدانیم که عصب کشی چند مرحله دارد و فقط با یک مرحله کل این پروسه تمام نمی شود. اولین مرحله عصب کشی بررسی علائم عصب کشی دندان و تشخیص نیاز به این پروسه است. دندانپزشک با استفاده از رادیوگرافی دندان‌های شما را بررسی می کندد تا شدت آسیب یا عفونت را متوجه شود. بر اساس تحقیقات و مشاهدات متخصص عصب کشی به شما گزینه‌های درمان را ارائه می دهد.

  • تزریق بی‌حسی

قبل از شروع درمان متخصص عصب کشی به شما بی حسی تزریق می کند تا نواحی دندان آسیب دیده را بی حس کند. این عمل به بیمار اطمینان می دهد که در طول درمان راحت بوده و هیچ گونه دردی را حس نمی کند.

  • ابجاد حفره در دندان

زمانی که دندان بی حس می شود دندانپزشک با استفاده از دریل دندانپزشکی یک حفره کوچک در تاج دندان ایجاد می کند تا به داخل دندان دسترسی داشته باشد. از طریق این حفره دندانپزشک به حفره پالپ متورم شده یا عفونت کرده که داخل سیستم عصب دندان وجود دارد دسترسی پیدا می کند.

  • خارج کردن پالپ عفونی

با استفاده از ابزار پیشرفته پزشکی متخصص با دقت پالپ عفونی شده را از داخل دندان خارج می کند. در مرحله بعد داخل حفره را تمیز کرده و مطمئن می شود که هیچ گونه باکتری داخل دندان باقی نمانده باشد.

  • ضدعفونی کردن حفره دندان

بعد از برداشتن پالپ عفونی شده دندانپزشک با استفاده از مواد و راه حل‌های ضد میکروبی نواحی دندان را ضدعفونی می کند. در بعضی از موارد ممکن است بعضی مواد دارویی داخل دندان قرار بگیرد تا هرگونه اثری از عفونت را از بین ببرد.

  • پر کردن کانال عصبی

زمانی که دندان کاملا تمیز شد زمان پر کردن دندان توسط مواد زیست سازگار که به آن گوتاپرجا می گویند می رسد. این مواد حفره و کانال عصبی را پر می کند و از ورود عفونت جلوگیری کرده و به ثبات دندان کمک می‌کند.

  • روکش دندان

بعد از اینکه متخصص عصب کشی دندان را پر کرد حالا ساختار دندان را با روکش دندان محکم تر می کند. این مرحله خیلی مهم است به این دلیل که از دندان در برابر آسیب‌ها محافظت کرده و عملکرد و شکل ظاهری دندان را حفظ می‌کند.

روکش دندان برای دندان های تحت عصب کشی

روکش‌های دندان، درمان‌های ترمیمی ضروری هستند که به طور معمول برای محافظت و تقویت دندان‌هایی که تحت درمان ریشه قرار گرفته اند، استفاده می‌شوند. هنگامی که دندانی به شدت آسیب دیده، پوسیده یا عفونی شده باشد، برای برداشتن پالپ عفونی و بازگرداندن سلامت دندان، عمل عصب کشی انجام می‌شود. با این حال بعد از عصب کشی، دندان ممکن است ضعیف شده و در برابر آسیب‌های بعدی آسیب پذیر شود. در چنین مواردی اغلب برای ایجاد حمایت ساختاری، ارتقا زیبایی و افزایش طول عمر دندان، روکش دندان توصیه می‌شود.

قرار دادن روکش دندان چگونه انجام می‌شود؟

روند قرار دادن روکش دندان روی دندان تحت درمان ریشه شامل چندین مرحله است که برای اطمینان از نتیجه موفقیت آمیز به دقت برنامه ریزی شده اند. در زیر به نحوه انجام روکش دندان برای دندان‌های عصب کشی شده می پردازیم:

  1. ارزیابی و آماده سازی: قبل از اقدام به گذاشتن روکش دندان، دندانپزشک ابتدا دندان را برای ارزیابی وضعیت آن و تعیین اینکه آیا روکش ضروری است یا خیر معاینه می‌کند. ممکن است برای تایید موفقیت درمان ریشه و شناسایی هر گونه مشکل باقی مانده، عکس اشعه ایکس گرفته شود. در صورت لزوم، دندان با برداشتن هر گونه پوسیدگی یا مواد پرکننده قدیمی و شکل دادن آن برای قرار دادن روکش، آماده می‌شود.
  2. گرفتن قالب: بعد از آماده شدن دندان، از دندان و دندان‌های اطراف آن با استفاده از خمیر دندانپزشکی یا فناوری اسکن دیجیتال قالب تهیه می‌شود. این قالب به عنوان قالبی عمل می‌کند که در لابراتوار دندانپزشکی بر اساس آن، روکش سفارشی ساخته می‌شود که به طور کامل روی دندان قرار می گیرد.
  3. گذاشتن روکش موقت: در حالی که روکش دائمی در حال ساخته شدن است، یک روکش موقت روی دندان آماده شده قرار می‌گیرد تا از آن محافظت کند و عملکرد و ظاهر آن را حفظ کند. روکش موقت معمولا از اکریلیک یا مواد کامپوزیت ساخته شده و با چسب موقت چسبانده می‌شود.
  4. ساخت روکش: قالب دندان آماده شده به لابراتوار دندانپزشکی فرستاده می‌شود تا متخصصان ماهر و باتجربه روکش دائمی را بسازند. بسته به نیاز بیمار و ترجیحات زیبایی بیمار روکش معمولاً از مواد مختلفی مانند چینی، فلز یا ترکیبی از هر دو ساخته می‌شود.
  5. گذاشتن روکش دائمی: بعد از آماده شدن روکش دائمی، روکش موقت برداشته شده و روکش دائمی روی دندان آماده شده قرار می‌گیرد. تناسب، رنگ و شکل روکش برای اطمینان از تراز مناسب با دندان‌های مجاور و عملکرد درست به دقت ارزیابی می‌شود. سپس روکش با استفاده از چسب دندانپزشکی در جای خود چسبانده می‌شود و پیوند محکمی بین روکش و دندان ایجاد می‌کند.
  6. تنظیمات نهایی: بعد از چسباندن روکش، هر گونه تنظیمات لازم برای اطمینان از بایت مناسب و تراز با دندان‌های اطراف انجام می‌شود. دندانپزشک بایت بیمار را بررسی کرده و هر گونه اصلاح نهایی را برای اطمینان از راحتی و عملکرد انجام می‌دهد.
  7. مراقبت های بعد از گذاشتن روکش: به بیماران توصیه می‌شود برای حفظ سلامت و طول عمر دندان روکش شده، بهداشت دهان و دندان از جمله مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و معاینات دندانپزشکی به صورت منظم را به خوبی رعایت کنند. خودداری کردن از جویدن غذاهای سفت و چسبنده که ممکن است به روکش آسیب برساند و رعایت هر گونه دستورالعمل مراقبتی خاص ارائه شده توسط دندانپزشک ضروری است.
فواید انواع عصب کشی دندان

فواید عصب کشی دندان

 

فواید انواع عصب کشی دندان

  • یکی از مزایای ابتدایی انواع عصب کشی دندان این است که به شما کمک می کند دندان طبیعی خود را حفظ کنید. برخلاف کشیدن دندان که شامل کشیدن و از بین بردن کل دندان می شود، در درمان عصب کشی دندان تمرکز بر روی خارج کردن و برداشتن فقط قسمت آسیب دیده یا عفونی شده ریشه دندان است. این پروسه نه تنها زیبایی لبخند شما را حفظ می کند بلکه به دندان اجازه می دهد تا دندان عملکرد طبیعی خود را در جویدن و گاز زدن حفظ کند.
  • پالپ آسیب دیده یا عفونی شده می تواند باعث درد شدید و بی قراری شود. درمان عصب کشی دندان با از بین بردن منبع عفونت و التهاب درد را به خوبی از بین می برد. با تمیز کردن و پر کردن حفره عصب دندان، دندانپزشک از عفونت ببشتر جلوگیری کرده و بیمار را از درد آزاد می‌کند.
  • درمان عصب کشی با هدف از بین بردن همه علائم عفونت از حفره دندان انجام می شود. با تمیز کردن حفره عصب دندان، دندانپزشک اطمینان می دهد که باکتری یا چرکی باقی نمی ماند و ریسک خطر عفونت کاهش پیدا می کند. بستن حفره دندان با ماده گوتاپرچا از ورود دوباره باکتری‌ها و آسیب‌های بیشتر جلوگیری می‌کند.
  • دندان عصب کشی شده می تواند به خوبی دندان طبیعی عمل کند. با مراقبت مناسب مانند مسواک زدن مناسب، نخ دندان کشیدن و چک آپ‌های منظم دندان‌های شما تا اخر عمر دوام می آورند.
  • در مقایسه با دندان کشیده شد که برای جایگزینی آن باید ایمپلنت یا بریج دندان انجام داد، درمان عصب کشی دندان راه حل مناسب تری است. در حالیکه هزینه ابتدایی درمان عصب کشی دندان ممکن است بیشتر از کشیدن دندان است اما مزایای آن بلند مدت است و از مشکلات بیشتر جلوگیری می کند.
  • وقتی دندان کشیده می شود استخوان اطراف آن ممکن است به مرور زمان فرسوده شده و فاسد شود. این می تواند منجر به تغییر ساختار صورت از جمله استخوان گونه یا خط فک شود. عصب کشی دندان از نیاز به کشیدن جلوگیری می کند و به حفظ دندان طبیعی و یکپارچگی ساختار استخوان‌های اطراف کمک می‌کند.

عصب کشی مجدد دندان عصب کشی شده

دندان های بدون عصب یا دندان هایی که قبلا تحت درمان عصب کشی دندان قرار گرفته‌اند  که در آنها بافت عصبی برداشته شده است، ممکن است به دلایل مختلفی نیاز به درمان مجدد داشته باشند. در حالی که درمان‌های ریشه به طور کلی در نجات دندا‌ن‌ها و کاهش درد ناشی از عفونت یا آسیب به پالپ موفقیت آمیز هستند، مواقعی وجود دارد که ممکن است درمان اولیه به طور کامل مشکلات اساسی را برطرف نکند. در چنین مواردی، ممکن است درمان مجدد دندان های بدون عصب برای مقابله با علائم مداوم، اطمینان از سلامت دندان و جلوگیری از عوارض بعدی ضروری باشد.

  • یکی از دلایل اصلی نیاز به درمان عصب کشی مجدد ، حذف ناقص بافت عفونی یا آسیب دیده در طول عمل اولیه عصب کشی است. با وجود تلاش‌های دندانپزشک، دسترسی یا تمیز کردن کامل برخی از نواحی داخلی دندان ممکن است دشوار باشد و منجر به باقی ماندن باکتری یا بقایای عفونی شود که می‌تواند باعث عفونت مجدد شود. تمیز کردن ناکافی کانال‌های ریشه یا نادیده گرفتن کانال‌های جانبی نیز می‌تواند منجر به عفونت و التهاب مداوم شود و نیاز به درمان مجدد برای رفع مشکل اساسی داشته باشد.
  • یکی دیگر از دلایل رایج شکست درمان ریشه در دندان‌های بدون عصب، وجود آناتومی پیچیده کانال ریشه است. برخی از دندان‌ها دارای سیستم‌های کانال پیچیده ای با کانال‌های خمیده یا شاخه دار هستند که ممکن است در طول پروسه عمل اولیه دسترسی به آنها دشوار باشد. اگر این پیچیدگی‌ها به درستی مورد توجه قرار نگیرند، باکتری‌ها و بقایا ممکن است در کانال‌ها باقی بمانند و منجر به عفونت مجدد و نیاز به درمان مجدد برای تمیز کردن و مهر و موم کردن صحیح کانال‌های ریشه شوند.
  • علاوه بر این، عواملی مانند شکستگی دندان، نشتی در ترمیم موجود یا پوسیدگی جدید در اطراف دندان تحت درمان می‌تواند موفقیت دندانی که از قبل عصب کشی شده است را به خطر بیندازد و نیاز به درمان مجدد داشته باشد. یک دندان شکسته ممکن است به باکتری‌ها اجازه دهد تا به ساختارهای داخلی نفوذ کنند در حالی که یک ترمیم آسیب دیده می‌تواند منجر به نفوذ باکتری و عفونت مجدد شود. در چنین مواردی، درمان مجدد دندان بدون عصب برای رفع مشکل اساسی، ترمیم هر گونه آسیب و بازگرداندن سلامت و عملکرد دندان ضروری است.
  • علائمی مانند درد مداوم، تورم، حساسیت به گرما یا سرما یا ایجاد آبسه در اطراف یک دندان بدون عصب، ممکن است نیاز به درمان مجدد را نشان دهد. این علائم نشان می‌دهد که سلامت دندان به خطر افتاده است و برای حل مشکلات اساسی و جلوگیری از عوارض نیاز به دخالت بیشتر است. در چنین شرایطی مراجعه به دندانپزشک برای بررسی و درمان سریع برای جلوگیری از گسترش عفونت و حفظ دندان آسیب دیده بسیار مهم است.
عصب کشی دندان درد دارد؟

عصب کشی دندان درد دارد؟

عصب کشی دندان درد دارد؟

در طول پروسه انواع عصب کشی دندان، پالپ ملتهب شده برداشته می‌شود. سطوح داخل دندان بعدا تمیز شده و عفونت زدایی می شود و دندان با مواد مخصوص پر می شود. در طول پروسه عصب کشی به لطف بی حسی‌های رایج و ابزار دندانپزشکی شما دردی حس نخواهید کرد. درد دندانی که حس می کنید در واقع برای زمانی است که دندان هنوز درمان نشده است. واقعیت این است که برداشتن ریشه عفونی شده درد را از بین می برد. بهرحال ممکن است در طول پروسه عصب کشی مقداری بی قراری حس کنید که با مسکن‌های معمولی کاملا رفع می شود.

عمر دندان عصب کشی شده چقدر است؟

عمر دندان عصب کشی شده به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد اما به طور کلی فارغ از انتخاب یکی از  انواع عصب کشی، با مراقبت درست دندان عصب کشی شده می‌تواند بین 10 تا 15 سال عمر کند.

عوامل مؤثر بر طول عمر دندان عصب کشی شده

  1. محدوده آسیب: علت اولیه عصب کشی نقش مهمی در طول عمر دندان ایفا می‌کند. یک دندان که دچار آسیب جزئی شده است ممکن است سال‌ها عملکردی مناسب داشته باشد در حالی که یک دندان که آسیب شدید یا عفونت را تجربه کرده است ممکن است سریع‌تر تحلیل برود.
  2. بهداشت دهان و دندان: حفظ بهداشت مناسب دهان و دندان برای طول عمر هر دندان فارغ از اینکه کدام اناع عصب کشی را انجام داده است، ضروری است.
  3. درمان‌های ترمیمی: عصب کشی کردن با حذف پالپ عفونی و مهر و موم کردن کانال برای جلوگیری از عفونت مجدد، به حفظ یک دندان عصب کشی شده کمک می‌کند. در صورت درمان صحیح، یک دندان عصب کشی شده می‌تواند سال‌ها و حتی دهه‌ها دوام داشته باشد.
  4. عوامل بیمار: شرایط سلامتی فردی، عادات (مانند سیگار کشیدن یا دندان قروچه کردن) و انتخاب‌های غذایی نیز می‌توانند بر طول عمر یک دندان عصب کشی شده تأثیر بگذارند.

آیا می‌شود در دوران بارداری دندان را عصب کشی کرد؟

بله، درمان انواع عصب کشی می‌توان در دوران بارداری انجام شود اما معمولاً با احتیاط و توجه به مادر و جنین در حال رشد انجام می‌شود. در اینجا نکات مهمی برای در نظر گرفتن وجود دارد:

  • سه‌ماهه دوم: سه‌ماهه دوم (هفته‌های ۱۴-۲۷) معمولاً به عنوان ایمن‌ترین زمان برای روش‌های دندانپزشکی از جمله انواع عصب کشی در نظر گرفته می‌شود. در این دوره، خطر عوارض در مقایسه با سه‌ماهه اول و سوم کمتر است.
  • بی‌حسی موضعی: دندانپزشکان معمولاً از بی‌حسی موضعی برای انواع عصب کشی استفاده می‌کنند که معمولاً در دوران بارداری بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود. با این حال، ضروری است که به دندانپزشک خود اطلاع دهید که باردار هستید تا بتواند بی‌حس‌کننده‌های مناسب را انتخاب کند.
  • خطرات عفونت: عفونت‌های دندانپزشکی درمان نشده می‌توانند خطراتی برای هر دو مادر و جنین ایجاد کنند. اگر عصب کشی برای درمان عفونت ضروری باشد، ممکن است برای جلوگیری از عوارض اولویت‌بندی شود.

آیا درمان ریشه دندان شیری کودکان باید انجام شود؟

یکی از زیر شاخه‌های دندانپزشکی کودکان عصب کشی کودکان است. با وجود اینکه عصب کشی دندان شیری کودک مسئله رایجی نیست ولی بهتر است بدانید که نگه داشتن دندان برای کودکان لازم و ضروری است. اینکه کودک به درستی غذا را بجود و یا در تکلم خود دچار مشکل نشود و در مسئله ای رایج تر برای جلوگیری از بهم ریختگی دندان‌های دائمی، گاهی نیاز است که دندان کودک توسط دندانپزشک اطفال در صورت نیاز عصب کشی شود.

آیا باید دندان عقل را عصب کشی کرد؟

بسیاری از بیماران هرگز با توصیه انجام درمان ریشه بر روی دندان عقل مواجه نمی شوند، اما این وضعیتی است که می تواند هر از گاهی اتفاق بیفتد. هنگامی که قرار است این کار انجام شود ، بهتر است در مورد اینکه دقیقاً عصب کشی دندان چیست و تفاوت عصب کشی دندان‌های عقل با سایر دندان‌ها مطلع شوید. اولین سوالی که در این مواقع پیش می آید این است که آیا باید دندان عقل را عصب کشی کرد؟ شما نمی توانید بدون دانستن این موارد جواب سوال خود را فهمیده و تصمیم بگیرید که عصب کشی بر روی دندان عقل یک تصمیم عاقلانه است یا خیر.

ارتباط با ستاره شرق و تعیین نوبت

کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق شش روز در هفته از شنبه تا پنجشنبه اقدام به خدمات رسانی به بیماران خود می‌کند. 

جهت برقراری ارتباط با کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق و تعیین نوبت می‌توانید از طریق روش های زیر اقدام کنید:

از طریق شماره‌های تماس با مجموعه: ۷۷۵۵۵۲۲۰-۰۲۱

مراجعه حضوری به آدرس: تهران، خیابان مدنی شمالی، سه راه لشکر، نبش خیابان حیدری، پلاک ۱۰۸۶/۲، طبقه سوم

ساعات کاری: این مجموعه از روز شنبه تا  پنجشنبه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ اقدام به ارائه خدمات دندانپزشکی می‌نماید.

برای داشتن اطلاعات به روز از کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق می‌توانید این مجموعه را در صفحه اینستاگرام ما نیز دنبال کنید.

 

منابع:

 

https://my.clevelandclinic.org/health/treatments/21759-root-canal

2 دیدگاه ها

  1. blank جباری گفت:

    سلام وقت بخیر
    بنده خانومم رو بردم دکتر رو دندونی که قبلا پر شده بود و الان درد میکرد دارو گذاشت گفت این دارو عصب کشی میکنه ولی دردش موقتا خیلی زیاد میشه برین واکسن مسکن بزنین تا تحمل کنه خواستم بدونم تا کی این دندون درد میکشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *