هزینه پروتز دندان

هزینه پروتز دندان

هزینه پروتز دندان موضوع مهمی برای افرادی است که به دنبال احیا لبخند خود و ارتقا سلامت دهان و دندان هستند. پروتزهای دندان ابزاری شخصی سازی شده هستند که برای جایگزینی دندان های از دست رفته طراحی شده‌اند تا دندان های آسیب دیده را ترمیم کنند یا ظاهر و عملکرد دهان را ارتقا بخشند. این پروتزها می‌توانند از تاج های دندانی ساده و بریج ها تا دندان مصنوعی های پیچیده تر و ایمپلنت های دندان متفاوت باشند که هرکدام هزینه مخصوص به خود را دارند.

یکی از رایج ترین انواع پروتزهای دندان تاج های دندان هستند که روکشی به شکل دندان هستند که بر روی دندان آسیب دیده یا پوسیده قرار می‌گیرند تا شکل، سایز، قدرت و ظاهر دندان را ترمیم می‌کنند. تاج های دندان می‌توانند از مواد مختلفی از جمله پرسلان، فلز یا ترکیب هر دو ساخته شوند که هزینه تاج دندان به نسبت مواد انتخابی برای ساخت آن متقاوت است.

یکی دیگر از انواع پروتزهای دندان، بریج ها هستند که به وسیله فاصله بین دندان های مجاور جایگزین یک یا چند دندان از دست رفته می‌شوند. بریج های دندان می‌توانند از مواد مختلفی مانند پرسلان، فلز یا ترکیب هر دو ساخته شوند. قیمت بریج دندان بستگی به تعداد دندان هایی که باید جایگزین شود، نوع بریج یا دیگر فاکتورها دارد.

دندان های مصنوعی یکی دیگر از انواع رایج پروتز دندان هستند که به عنوان جایگزین برای دندان های فک بالا یا پایین یا هر دو فک استفاده می‌شوند. دندان های مصنوعی می توانند قسمتی باشند یعنی جایگزین چند دندان از دست رفته باشند یا می‌توانند به طور کامل باشند یعنی جایگزین همه دندان ها شوند. دندان های مصنوعی می‌توانند از جنس اکرلیک، فلز یا ترکیب هردو باشند. قیمت دندان های مصنوعی می‌توانند بستگی به فاکتورهای مختلفی از جمله نوع دندان مصنوعی، مواد بکار رفته، پیچیدگی مورد یا هر گونه پروسه اضافی داشته باشند.

ایمپلنت دندان به عنوان یکی از پیشرفته ترین و موثرترین گزینه ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته محسوب می‌شوند. ایمپلنت های دندان روکش های تیتانیومی هستند که توسط جراحی در استخوان فک قرار می‌گیرند تا به عنوان ریشه مصنوعی دندان عمل کنند و تاج یا بریج دندان روی آنها قرار می‌گیرند. ایمپلنت دندان راه حلی دائمی و طبیعی برای دندان های از دست رفته است اما به دلیل پروسه جراحی، مواد استفاده شده و تخصص موردنیاز هزینه ایمپلنت دندان متفاوت است.

هزینه پروتز دندان می‌تواند تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی از جمله مکان کلینیک، شهرت و مهارت و تجربه دندانپزشگ یا هرگونه پروسه اضافی مورد نیاز و اینکه بیمه چند درصد از هزینه را پوشش می‌دهد، باشد. بعضی از بیمه های دندانپزشکی ممکن است بخشی از هزینه پروتزهای دندان را پوشش دهند در حالیکه بخش دیگر هزینه ها بر عهده خود بیمار خواهد بود.

ردیف

نوع درمان

عمومی (ریال)

۱

پروتز ثابت PFM هر واحد دندان پایه

۲۵,۰۰۰,۰۰۰

۲

پروتز ثابت PFM هر واحد پونتیک

۳۰,۰۰۰,۰۰۰

۳

پست و کور ریختگی

۱۵,۰۰۰,۰۰۰

۴

روکش تمام پرسلن و یا زیرکونیوم

۳۰,۰۰۰,۰۰۰

۵

لمینیت IPS

۵۰,۰۰۰,۰۰۰

۶

چسباندن روکش های قدیمی فاقد گارانتی

۳,۰۰۰,۰۰۰

۷

خارج کردن روکش های قدیمی فاقد گارانتی

۴,۰۰۰,۰۰۰

۸

جدا کردن روکش های بهم چسبیده

۴,۰۰۰,۰۰۰

۹

نایت گارد سخت

۲۵,۰۰۰,۰۰۰

۱۰

نایت گارد نرم

۲۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۱

پروتز پارسیل آکریلی فلیپر (از یک تا سه دندان)

۴۵,۰۰۰,۰۰۰ – ۳۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۲

پروتز پارسیل بیس فلزی هر فک

۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۳

پروتز کامل هر فک

۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۴

خارج کردن پست و کور ریختگی

۱۰,۰۰۰,۰۰۰

۱۵

اوردنچر هر فک (ایمپلنت + پروتز)

۱,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ – ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰

قیمت پروتز دندان تکی

قیمت پروتز دندان تکی به فاکتورهای مختلفی از جمله مواد مورد استفاده، پیچیدگی مورد، موقعیت دندان در داخل دهان و تخصص و تجربه متخصص دندانپزشک بستگی دارد.

پروتز دندان تکی از جنس اکرلیک معمولا ارزان تر از پروتزی است که بر پایه مواد فلزی ساخته شده است اما ممکن است دوام زیادی نداشته باشد. از طرفی پروتز دندان تکی از جنس فلز گران تر هستند اما مقاومت و طول عمر بیشتری دارند. به طور کلی انتخاب نوع مواد بکار رفته در پروتز بر قیمت آن تاثیر زیادی دارد.

پیچیدگی مشکل دندان از دیگر فاکتورهای تاثیرگذار در پروتز دندان تکی است. اگر بیمار نیازمند پروسه های اضافی از جمله کشیدن دندان، پیوند استخوان (bone grafting) یا تغییراتی در دندان های اطراف باشند هزینه پروتز دندان بالاتر می‌رود.

 هزینه پروتز دندان و طول عمر آن

هزینه پروتز دندان و طول عمر آن

 هزینه پروتز دندان و طول عمر آن

پروتزهای دندانی از جمله تاج ها، بریج ها، دندانهای مصنوعی و ایمپلنت ها به گونه‌ای طراحی شده اند تا عملکرد، زیبایی و اعتماد به نفس افرادی که دندان های خود را از دست داده‌اند یا دندان آسیب دیده دارند احیا کنند. اگرچه طول عمر پروتزهای دندان بستگی به فاکتورهای مختلفی از جمله نگهداری، بهداشت دهان، عادت های سبک زندگی و موادی که در ساخت پروتزها بکار رفته دارد.

نگهداری ضعیف یا غفلت می‌تواند باعث شکست زودهنگام پروتزها شود و نیازمند تغییرات زمان بر و هزینه بر باشد.

نگهداری و مراقبت خوب از پروتزها می‌تواند به جلوگیری از مشکلات سلامت دهان از جمله بیماری های لثه، پوسیدگی و از دست دادن استخوان که به دلیل دندان از دست رفته یا آسیب دیده اتفاق می‌افتد؛ کمک کند.

برای افزایش طول عمر پروتز دندان بهتر است یک برنامه بهداشت روزانه که شامل مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و شستشوی دهان با دهان شوی می‌شود را دنبال کنید. رعایت این موارد از تجمع باکتری و پلاک جلوگیری می‌کند.

رژیم غذایی متعادل که شامل مواد غذایی غنی و سالم است داشته باشید. از مصرف غذاهای شکری یا اسیدی خودداری کنید چون این مواد غذایی می‌توانند به ایجاد پوسیدگی یا آسیب به پروتز کمک کنند. از استعمال سیگار و دیگر دخانیات دوری کنید.

هزینه مراقبت از پروتز دندان

مراقبت از پروتز دندان برای اطمینان از حفظ طول عمر بالا، عملکرد و زیبایی و همینطور حفظ هزینه پروتز دندان ضروری است. تفاوتی نمی‌کند که شما از تاج دندان، بریج، دندان مصنوعی یا ایمپلنت استفاده می‌کنید بهرحال مراقبت مناسب و حفظ بهداشت دهان و دندان برای جلوگیری از مشکلات ضروری است.

بهداشت دهان منظم: مانند دندان های طبیعی، پروتز دندان هم نیازمند مسواک زدن و نخ دندان کشیدن منظم برای از بین بردن پلاک و ذرات مواد غذایی است. از مسواک های نرم و خمیردندان های غیرتهاجمی استفاده کنید تا پرونز دندان تمیزی داشته باشید. برای بریج ها و دندان های مصنوعی توصیه می‌شود در هنگام تمیز کردن آنها را از دهان خارج کنید تا بتوانید تمام سطوح آنها را تمیز کنید.

محصولات بهداشتی: از محصولات بهداشتی تخصصی استفاده کنید که توسط دندانپزشک خود برای تمیز کردن پروتز دندان توصیه شده است. از مصرف مواد شیمیایی سخت، خمیر دندان های تهاجمی یا آب داغ خودداری کنید چون این موارد می‌توانند به پروتزهای دندان آسیب بزنند و هزینه پروتز دندان را هدر دهند. 

هزینه مراقبت از پروتز دندان

هزینه مراقبت از پروتز دندان

چک آپ های منظم: چک آپ های منظم با دندانپزشک خود داشته باشید تا وضعیت پروتز دندان را بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهد. دندانپزشک شما می‌تواند نشانه هایی از آسیب یا علائمی که نشان می‌دهد پروتز نیازمند تغییراتی است را مشاهده کرده و اقداماتی در این راستا انجام دهد.

از عادت های مخرب دوری کنید: از عادت هایی که می‌توانند به پروتز دندان شما آسیب بزنند از جمله جویدن اجسام سخت، استفاده از دندان به عنوان ابزار یا گاز زدن یخ خودداری کنید. این عادت ها می‌تواند منجر به ترک خوردگی، لب پریدگی یا کج شدن پروتز دندان شوند.

نگهداری صحیح: وقتی از پروتزهای متحرک خود استفاده نمی کنید آنها را در محفظه‌ای تمیز و پر از آب نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید. از قرار دادن آنها در دمای شدید یا در مقاب نور مستقیم خورشید خودداری کنید.

ملاحظات غذایی: در مورد رژیم غذایی خود محتاط باشید و از مصرف مواد غذایی چسبناک یا سفت خودداری کنید چون می‌توانند به پروتزهای دندانی آسیب بزنند. غذا را به تکه های کوچک تقسیم کنید و بادقت بجوید تا از فشار زیادی به دندان ها جلوگیری کنید.

ارتباط با ستاره شرق و تعیین نوبت

کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق شش روز در هفته از شنبه تا پنجشنبه اقدام به خدمات رسانی به بیماران خود می‌کند. این مجموعه از روز شنبه تا  پنجشنبه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ اقدام به ارائه خدمات دندانپزشکی می‌نماید.

جهت برقراری ارتباط با کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق و تعیین نوبت می‌توانید از طریق روش های زیر اقدام کنید:

از طریق شماره‌های تماس با مجموعه: ۷۷۵۵۵۲۲۰-۰۲۱

مراجعه حضوری به آدرس: خیابان مدنی شمالی، نبش خیابان حیدری (لشگر)، پلاک ۱۰۸۶/۲ طبقه سوم

برای داشتن اطلاعات به روز از کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق می‌توانید این مجموعه را در صفحه اینستاگرام ما نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با دندانپزشک در واتساپ
مشاوره رایگان