عکس دندانی که نیاز به عصب کشی دارد

دندانی که نیاز به عصب کشی دارد

دندانی که نیاز به عصب کشی دارد

عصب کشی چیست؟

نیاز به عصب کشی یکی از مشکلات افراد در زمینه دندانپزشکی است. مشکلات دندان ها واقعا می توانند به دلیل بی قراری و تاثیری که بر روی سلامت کلی بدن ما می گذارند؛ استرس زا باشند. یکی از این موارد زمانی است که دندان نیازمند عصب کشی است. در پاسخ به این سوال که عصب کشی چیست باید گفت عصب کشی دندان یک پروسه دندانپزشکی است که برای نجات دندانی که به شدت آسیب دیده یا عفونت کرده است انجام می شود. نجات دندان از طریق برداشتن پالپ عفونی شده و عصب از داخل سیستم عصبی دندان انجام می شود. وقتی باکتری از طریق پوسیدگی های عمیق، ترک خوردگی یا شکستگی وارد دندان شود پالپ می تواند عفونت کند. این عفونت می تواند باعث درد شدید، التهاب و حساسیت در دندان تحت تاثیر قرار گرفته شود. اگر درمان نشود، عفونت می تواند در بافت های اطراف پخش شده و منجر به مشکلات جدی تر در سلامت دهان شود. حیاتی است تا نشانه های احتیاج به عصب کشی دندان را بدانید تا بتوانید فورا برای درمان اقدام کنید و از وقوع مشکلات پیچیده تر جلوگیری کنید. 

چه زمانی به عصب کشی نیاز داریم؟

یکی از دلایل رایج که دندان به عصب کشی نیاز دارد زمانی است که پالپ دندان عفونت می کند. پالپ در مرکز دندان قرار گرفته و شامل عصب، رگ های خونی و بافت ها می شود. وقتی باکتری از طریق پوسیدگی یا ترک خوردگی به داخل دندان نفوذ می کند، آنها می توانند پالپ را عفونی کرده و منجر به التهاب شود. این روند می تواند منجر به درد شدید، حساسیت به دمای سرد یا گرم، التهاب و حتی تشکیل آبسه شود.

پوسیدگی عمیق یکی دیگر از فاکتورهای مهم است که الزام انجام عصب کشی را نشان می دهد. اگر پوسیدگی دندان بدون درمان شدن باقی بماند یا به درستی درمان نشود می تواند در مینای دندان پیشرفت کرده و به پالپ برسد. زمانی که پوسیدگی پخش شود می تواند آسیب های جدی را به عصب و ذخیره خونی دندان وارد کند. در این موارد نیاز به عصب کشی دندان ضروری است تا پالپ عفونی شده را از بین برده و دندان را از کشیده شدن نجات دهد.

آسیب به دندان می تواند در آخر منجر به نیاز به عصب کشی شود. ضربه شدید به دهان یا صورت می تواند باعث ترک خوردگی یا شکستگی دندان شده و ریشه دندان را در معرض باکتری و عفونت قرار دهد.

در بعضی از موارد وقتی دندانی قبلا تحت پروسه های درمانی دیگر مانند پر کردن های متعدد قرار گرفته است ممکن است نیاز به عصب کشی دندان داشته باشد. این پروسه ها می تواند ساختار دندان را ضعیف کرده و حیات دندان را تحت تاثیر قرار دهد. اگر دندان عفونت کند یا ملتهب شود انجام عصب کشی دندان ممکن است ضروری شود.

تشخیص نیاز به درمان عصب کشی دندان می تواند از طریق مشاهدات توسط یک متخصص انجام شود. دندانپزشکان از ابزار تشخیص متفاوت مانند رادیوگرافی و تست حیات ریشه دندان انجام می شود تا شرایط ریشه و ساختارهای اطراف را ارزیابی کنند. براساس مشاهدات آنها می توانند تشخیص دهند که عصب کشی برای نجات دندان الزامی است یا خیر.

نیاز به عصب کشی و روکش دندان

وقتی بحث نیاز به عصب کشی به میان می آید یکی از سوالات متداول این است که ایا دندان که عصب کشی شده حتما باید روکش شود؟  پاسخ به این سوال بستگی به فاکتورهای متعددی از جمله شرایط دندان و مکان آن در داخل دهان دارد.

عصب کشی پروسه ای است که انجام می شود تا دندانی که عفونی شده یا به شدت پوسیده شده را نجات دهد. در طول درمان دندانپزشک پالپ عفونی شده را از داخل دندان خارج می کند و دندان را تمیز می کند. در حالیکه خود دندان ممکن است نجات پیدا کند اما می تواند ضعیف شده و در برابر آسیب مقاوم نباشد.

در خیلی از موارد، روکش دندان بعد از پروسه عصب کشی توصیه می شود. روکش دندان یک پوشش دست ساز است که در اطراف دندان قرار می گیرد تا از شکل، ظاهر و قدرت دندان محافظت کند. روکش از ساختار ضعیف شده دندان محافظت می کند و از آسیب بیشتر جلوگیری کرده و طول عمر طولانی را تضمین می کند.

نیاز به عصب کشی دندان جلو

در حالیکه عصب کشی دندان معمولا بر روی دندان های عقبی انجام می شود اما اگر لازم باشد بر روی دندان های جلو هم انجام می شود.

دندان های جلو همانند سایر دندان ها مستعد پوسیدگی، آسیب و عفونت هستند. وقتی پالپ داخل دندان جلو عفونت می کند یا به دلیل پوسیدگی شدید متورم می شود، ترک می خورد یا دچار آسیب می شود ریشه دندان ممکن است که نیاز به عصب کشی داشته باشد. پالپ شامل رگ های خونی، عصب ها و بافت هاست و زمانی که عفونی می شود می تواند منجر به درد شدید، آبسه یا حتی از دست دادن دندان شود اگر که بدون درمان شدن باقی بماند. بنابراین درمان عصب کشی ضروری است تا دندان را نجات داده و سلامتی را حفظ کند.

قیمت عصب کشی دندان جلو هم همانند سایر دندان ها به فاکتورهای مختلفی از جمله شدن آسیب و عفونت دندان بستگی دارد. عصب کشی بر روی دندان جلو مثل بقیه دندان ها معمولا شامل چند مرحله می شود. در عصب کشی دندان جلو هم ابتدا از بی حسی استفاده شده و بعد از ایجاد حفره کوچک در دندان جلو پالپ خارج شده و حفره با مواد زیست سازگار مانند گوتاپرچا بسته می شود. در نهایت یک روکش موقت بر روی دندان قرار می گیرد و تا زمانی که یک روکش دائم بر روی دندان قرار بگیرد از دندان محافظت می کند.

teeth bleaching - عکس دندانی که نیاز به عصب کشی دارد

بلیچینگ دندان عصب کشی شده

بلیچینگ دندان عصب کشی شده

بلیچینگ دندان عصب کشی شده پروسه ای است که به لطف پیشرفت تکنولوژی راه حل محبوبی برای دندان های عصب کشی شده است. یکی از بزرگترین مشکلات پس از عصب کشی دندان، تغییر رنگ آن است. بلیچینگ دندان عصب کشی شده، یک روش محبوب برای اصلاح رنگ دندان عصب کشی شده است.

بعد از اینکه تشخیص داده شد که شما نیاز به عصب کشی دارید و پروسه عصب کشی را انجام می دهید مشکلاتی مانند تغییر رنگ دندان ممکن است اتفاق بیافتد. بی رنگی یا تغییر رنگ دندان عصب کشی شده می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیافتد. اولا موادی که در طول درمان عصب کشی استفاده می شود از جمله گوتاپرچا می تواند به مرور زمان باعث ایجاد لکه شود. به علاوه حضور باقی مانده خون یا دیگر مسائل طبیعی در عصب کشی می تواند به بی رنگی دندان کمک کند. از این گذشته فاکتورهای بیرونی مانند سیگار کشیدن، مصرف غذاها و نوشیدنی های بخصوص و بهداشت ضعیف دندان می تواند مشکلات را بیشتر کند.

بلیچینگ که با عنوان سفیدکننده دندان هم شناخته می شود یک پروسه زیبایی دندان است که با هدف روشن کردن رنگ دندان ها انجام می شود. این پروسه شامل تجهیزات بلیچینگ می شود تا لکه ها و بی رنگی مینا و عاج دندان ها را از بین ببرد. از آن جایی که بلیچینگ دندان برای داشتن حالت طبیعی استفاده می شود به همین دلیل با پیشرفت تکنولوژی این امکان به وجود آمده است تا بلیچینگ دندان عصب کشی هم امکان پذیر شود.

به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

دیدگاه ها بسته شده است

تماس با دندانپزشک در واتساپ
Call Now Buttonمشاوره رایگان