آیا میشود همه دندان ها را ایمپلنت کرد؟

آیا میشود همه دندان ها را ایمپلنت کرد؟

بررسی تمام مراحل ایمپلنت کامل دندان ها

از دست دادن تمام دندان‌های خود برای هر کسی ترسناک است و اغلب یکی از اولین سؤالاتی که مردم از دندان‌پزشک خود می‌پرسند این است که ” آیا می‌شود همه دندان‌ها را ایمپلنت کرد؟”
خوشبختانه پاسخ مثبت است!
ایمپلنت‌های دندانی یک راه حل قابل توجه برای دندان‌های از دست رفته هستند. آن‌ها همچنین جایگزین ریشه‌های دندان می‌شوند، به این معنی که از استخوان فک حمایت می‌کنند و نیروی فوق‌العاده‌ای را ایجاد می‌کنند.
بیایید در مورد اینکه چند دندان را می‌توان با یک، دو یا چند ایمپلنت دندان جایگزین کرد صحبت کنیم.

آنچه باید در مورد جراحی ایمپلنت دندان بدانید

ایمپلنت‌های دندانی ده‌ها سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرند و سابقه بسیار خوبی دارند. این دندان‌ها درست مانند دندان‌های معمولی شما عمل می‌کنند، بنابراین هیچ محدودیت غذایی ندارید و نیازی به یک روال نگهداری پیچیده نیست، فقط رعایت بهداشت دهان و دندان و معاینات روتین برای حفظ فرم مناسب کافی است.
پروتزها مجموعه‌ای موقت و متحرک از دندان‌های جایگزین هستند که در فک شما قرار می‌گیرند.
متأسفانه، هنگام غذا خوردن یا صحبت کردن، آن‌ها تمایل به حرکت دارند. این می‌تواند صحبت کردن به وضوح یا لذت بردن از یک وعده غذایی را دشوار کند. پروتزهای دندانی همچنین به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند تا در فرم خوبی قرار گیرند. اما با ایمپلنت‌های دندانی از این مشکلات جلوگیری می‌شود زیرا دندان‌های جایگزین شما کاملاً ثابت و غیرقابل حرکت هستند. آن‌ها راحت‌تر هستند و دقیقاً مانند دندان‌های طبیعی شما رفتار می‌کنند.

ایمپلنت های کامل دندان چگونه قرار می گیرند؟

قرارگیری کامل ایمپلنت های دندان

 

ایمپلنت های کامل دندان چگونه قرار می گیرند؟

سه نوع برای ایمپلنت دندان کامل دهان وجود دارد:

⦁ ایمپلنت‌هایی که شبیه پیچ یا سیلندر هستند و در فک شما قرار می‌گیرند.
⦁ دندان‌های مصنوعی (مصنوعی) که شبیه دندان‌های سالم و طبیعی به نظر می‌رسند و عمل می‌کنند.
⦁ اباتمنت‎هایی که داخل ایمپلنت قرار می‌گیرند و به دندان‌های جدید اجازه می‌دهند به ایمپلنت‌ها متصل شوند.

اولین مرحله از این روش معمولاً استفاده از چاقوی جراحی برای ایجاد و کندن دو فلپ لثه برای نمایان شدن استخوان زیرین است. (در برخی موارد ممکن است به جای بالا بردن فلپ های بافتی، از طریق یک برش دایره‌ای کوچک به استخوان فک دسترسی پیدا کنید.)
سپس سوراخی در استخوان فک ایجاد می‌شود تا جایی برای ایمپلنت ایجاد شود و ایمپلنت وارد می‌شود. این فرآیند برای همه ایمپلنت‌ها تکرار خواهد شد. ممکن است این امکان وجود داشته باشد که دندان‌های موقت روی محل‌های ایمپلنت قرار گیرند. در غیر این صورت، یک کلاه درمانی موقت در بالای هر ایمپلنت پیچ می‌شود تا فضای داخلی ایمپلنت را از محیط دهانی اطراف جدا کند.
سپس دو فلپ بافت لثه بریده می‌شوند، شکل می‌گیرند و روی استخوان فک و اطراف کلاهک التیام ایمپلنت قرار می‌گیرند. چند بخیه برای نگه داشتن بافت لثه در جای خود گذاشته می‌شود.بخیه‌ها طی هفت تا ده روز کشیده می‌شوند.
در طی دو تا شش ماه آینده، ایمپلنت‌ها و استخوان اجازه خواهند داشت تا به یکدیگر متصل شوند تا لنگرهایی برای دندان‌های جدید شما ایجاد کنند. سپس زمان باز کردن ایمپلنت‌ها، برداشتن کلاهک‌های درمانی موقت (یا دندان‌های موقت) و چسباندن اباتمنت‎ها فرامی‌رسد. پس از انجام این روش، لثه‌های شما تا چند هفته اجازه بهبود می‌یابند.
درنهایت، بریج های کامل یا پروتزهای کامل ساخته شده برای تکثیر دندان‌های طبیعی شما به اباتمنت‌ها متصل می‌شوند. پس از مدت کوتاهی، اعتماد به نفس خود را در لبخند و توانایی خود برای جویدن و صحبت کردن به طور عادی بازیابی خواهید کرد.

آیا گزینه مناسبی برای ایمپلنت کامل دندان هستید؟

ایمپلنت دندان برای همه مناسب نیست. دندان‌پزشک شما توضیح می‌دهد که این روش شامل چه مواردی می‌شود، خطرات احتمالی آن چیست و هزینه ایمپلنت دندان در طول مشاوره اولیه شما چقدر است، بنابراین می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا این روش برای شما مناسب است یا خیر.
دندان‌پزشک شما همچنین سابقه پزشکی شما را بررسی می‌کند و سلامت دهان و فک شما را ارزیابی می‌کند تا ببیند برای شما آیا می‌شود همه دندان‌ها را ایمپلنت کرد؟ یا خیر.
برای این درمان باید از سلامت عمومی خوبی برخوردار باشید و لثه‌های سالمی داشته باشید. برای اینکه ببینید امروزه چگونه ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند لبخند شما را متحول کنند، یک مشاوره برنامه‌ریزی کنید
اگر بیشتر یا همه دندان‌هایتان را از دست داده‌اید و می‎خواهید بدانید که گزینه ایمپلنت‌های دندانی برایتان چگونه است و آیا می‌شود همه دندان‌ها را ایمپلنت کرد؟، دیگر زمانی مانند امروز برای برداشتن گام بعدی نیست!
برای تعیین وقت مشاوره و معاینه دهان با کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با دندانپزشک در واتساپ
مشاوره رایگان