همه چیز درباره عوارض ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان

اگر قرار است جراحی ایمپلنت دندان انجام دهید، یا اگر در حال حاضر ایمپلنت دارید، در این مقاله همه چیز درباره عوارض ایمپلنت دندان ارائه شده است.
ایمپلنت دندانی یک پایه فلزی است که از طریق جراحی به استخوان فک متصل می‌شود تا از دندان مصنوعی پشتیبانی کند. پس از قرار گرفتن در محل، دندان‌پزشک ترمیمی یا جراح دهان یک دندان جایگزین را روی ایمپلنت نصب می‌کند.
ایمپلنت‌های دندانی درصد موفقیت بالایی دارند، اما برخی از افراد با شکست ایمپلنت دندان مواجه می‌شوند. تخمین زده می‌شود که حدود ۵ تا ۱۰ درصد از ایمپلنت‌های دندانی، مدت کوتاهی پس از یک عمل یا ماه‌ها یا سال‌ها بعد، با شکست مواجه می‌شوند.

عواملی که بر ایجاد عوارض ایمپلنت دندان تأثیر می‌گذارد؟

عوامل متعددی می‌تواند بر ایجاد عوارض ایمپلنت دندان تأثیر بگذارد که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

⦁ بیماری لثه
لثه‌های سالم معیاری برای جراحی ایمپلنت دندان هستند و با بیماری فعال لثه نمی‌توانید این روش را انجام دهید .
بیماری لثه عفونتی است که می‌تواند به لثه و استخوان فک آسیب برساند. عفونت درمان نشده ممکن است در اطراف ایمپلنت ایجاد شود و منجر به شکست شود. قبل از کاشت ایمپلنت برای درمان بیماری لثه به دندان‌پزشک مراجعه کنید.
⦁ سیگار کشیدن
سیگار کشیدن همچنین می‌تواند باعث ایجاد عوارض ایمپلنت دندان شود زیرا جریان خون را در لثه‌ها محدود می‌کند و روند بهبود را کند می‌کند. مطالعات تحقیقاتی متعدد نشان می‌دهد که افراد سیگاری می‌توانند تا ۲۰ درصد میزان شکست ایمپلنت دندانی داشته باشند. البته سیگاری بودن به این معنی نیست که شما واجد شرایط ایمپلنت دندان نیستید. با این حال، اگر یک هفته قبل از کاشت ایمپلنت دندان را ترک کنید و حداقل دو ماه پس از کاشت ایمپلنت سیگار نکشید ، ممکن است نتیجه بهتری داشته باشید .
⦁ استخوان فک ناکافی
یک ایمپلنت دندان موفقیت‌آمیز نیز به استخوان کافی برای حمایت از ایمپلنت بستگی دارد. بدون استخوان سالم کافی، جراح نمی‌تواند ایمپلنت را با جراحی در فک شما قرار دهد.
⦁ شرایط پزشکی
احتمال شکست ایمپلنت دندان در صورت تشخیص بیماری خودایمنی یا بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید و دیابت که باعث می شود بدن با سرعت کمتری بهبود یابد، وجود دارد. بهبود آهسته می تواند مانع از انباشتگی استخوانی شود، جایی که ایمپلنت با استخوان فک شما ترکیب یا ادغام می شود.
⦁ نگهداری ضعیف دندان
توانایی رعایت بهداشت دهان و دندان پس از ایمپلنت دندان نیز بر میزان موفقیت تاثیر دارد. اگر محدودیت‌هایی دارید که بر دامنه حرکتی شما تأثیر می‌گذارد یا توانایی تمیز کردن کامل دندان‌هایتان را مختل می‌کند، کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستید.

primary problems and complications of dental implants - همه چیز درباره عوارض ایمپلنت دندان

مشکلات اولیه ایمپلنت دندان

مشکلات اولیه و عوارض ایمپلنت دندان

مشکلات یا عوارض ایمپلنت دندان ممکن است مدت کوتاهی پس از عمل یا سال‌ها بعد رخ دهد. نارسایی اولیه دندان در سه تا چهار ماه اول عمل رخ می‌دهد.
به خاطر داشته باشید که بعد از جراحی درجاتی از درد یا ناراحتی را تجربه خواهید کرد که می‌توانید با داروهای ضد درد آن را کنترل کنید. با این وجود، اگر درد بعد از پنج تا هفت روز بهبود نیافت، با جراح خود صحبت کنید. بین سه تا شش ماه طول می‌کشد تا به طور کامل بهبود یابد.
در حالی که درد و تورم پس از جراحی شایع است، مراقب عوارضی باشید که ممکن است ایجاد شوند:

⦁ عفونت در محل ایمپلنت
عفونت ممکن است در حین یا بعد از جراحی ایجاد شود. عوامل خطر عفونت عبارت‌اند از ابتلا به بیماری خودایمنی، سیگار کشیدن و بهداشت بد دهان.
⦁ حرکت و جابجایی ایمپلنت
هنگامی‌که ایمپلنت دندانی ثبات نداشته باشد، گاهی اوقات پس از تعویض فوری دندان، می‌تواند حرکت ریز ایمپلنت رخ دهد.
به طور معمول، یک دندان مصنوعی تا زمانی که استخوان فک به درستی با ایمپلنت ادغام نشود، به ایمپلنت متصل نمی‌شود. اما گاهی اوقات، جراح بلافاصله پس از کاشت دندان، جایگزینی دندان را انجام می‌دهد.
این روش نیاز به مراجعه کمتری به پزشک دارد، اما همچنین می‌تواند فشار بیشتری را بر ایمپلنت وارد کرده و منجر به شکست شود.
⦁ واکنش آلرژیک
اگر به آلیاژ تیتانیوم، فلزی که در برخی از ایمپلنت‌های دندانی وجود دارد، حساسیت داشته باشید، ممکن است واکنش نشان دهید. علائم آلرژی شامل تورم، از دست دادن چشایی و شاید احساس سوزن سوزن شدن است. به جراح دهان خود حساسیت تیتانیوم را ذکر کنید. شما به ایمپلنتی نیاز دارید که حاوی مواد متفاوتی باشد.

حرف آخر

قبل از اینکه به ایمپلنت دندان متعهد شوید، تمام خطرات احتمالی ناشی از عوارض ایمپلنت دندان را با دندان‌پزشک خود در میان بگذارید. حتماً در مورد هرگونه بیماری که دارید یا داروهایی که مصرف می‌کنید به آن‌ها بگویید. دندان‌پزشک متخصص در کلینیک دندانپزشکی ستاره شرق به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که آیا ایمپلنت بهترین گزینه برای شما است یا خیر.

به این مقاله چه امتیازی می دهید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با دندانپزشک در واتساپ
مشاوره رایگان